2018-12-18 13:49:08• hírek • x

Már csak pár nap és értékes ajándékok találnak gazdára a Decorete jóvoltából

Már csak alig néhány nap van hátra a karácsonyig. Ilyenkor ünnepi díszekbe öltözik a lakás, és itt-ott megbújva várják a nagy napot a már szépen becsomagolt ajándékok is. De mi lenne, ha nem csak a szeretteidtől számíthatnál meglepetésre?

Mindenki igyekszik kicsinosítani otthonát: ki csak mértékkel, mások dekorációk egész kavalkádjával öltözteti fel a lakást. Nos, ha szeretnél olyan minőségi dekorációt vásárolni, mely hosszú évekig hű társad lesz az ünnepi készülődésben, akkor a legjobb döntés a Decorete. Az egykori Jeanette helyén nyílt üzlet ugyanis minőségi díszek, koszorúk széles skálájával rendelkezik, de az asztalra is mutatós étkészlet kerülhet nekik köszönhetően. Ha úgy érzed tehát, hogy még ez-az hiányzik ahhoz, hogy tökéletes legyen az ünnepi vacsora, vagy még mindig ajándékkeresésben vagy, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod a Decorete-be.


De ha ez még nem győzött volna meg, akkor azt is eláruljuk, hogy egy nyereményjáték is fut jelenleg az üzletben, melynek végén értékes ajándékok találnak gazdára. Hogy a mágikus kalapba bekerülj, nem kell mást tenned, mint 100 lej értékben vásárolnod december 20-ig. December 21-én megtörténik a sorsolás, azaz e hét péntekjén kiderül, hogy kinek kedvezett a szerencsés.
 

Ha még mindig tétovázol, hogy játssz-e vagy sem, akkor eláruljuk azt is, hogy mit lehet nyerni. Nos, az első szerencsés játékos egy 350 lej értékű ajándékkosarat vihet haza, Fortuna második kegyeltjét egy 250 lejes ajándékkosárral, a harmadikként kihúzott vásárlót pedig egy 150 lejes kosárral örvendezteti meg az üzlet. Ha szeretnél tehát benevezni a nyereméyjátékra, akkor irány a Decorete, melyet a Pastravului utca 3. szám alatt találsz meg. További információkért ne felejtsd el kedvelni az üzlet Facebook-oldalát sem.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: